Кучкова и Ели Гигова се отърваха от мизерията

Отказаха привилегии на Камелия Тодорова във VIP Brother
Обновена: 18 сеп 2014 14:30 | 17 сеп 2014 09:25, Александър Попов
62
Кучкова и Ели Гигова се отърваха от мизерията
Кучкова ще има достъп до гримовете си. Снимка: VIP Brother

За две от участничките, които бяха настанени в ТВУ-то на VIP Brother, мизерията привърши. Ели Кучкова и Ели Гигова получиха подкрепата на останалите съквартиранти в соцобщежитието, след като получиха правото да изпратят двама в резиденцията.

Плеймейтката бе доста настоятелна тя да бъде единият от изборите, тъй като явно не й понася да живее без чантичката си с гримове.

Двете се преместиха при облагодетелстваните от лукса останали участници и внесоха повече яснота, че има и още една къща в шоуто. Което пък поставя на карта душевното състояние на Евгени Минчев и Йорданка Христова, които решиха кои да мизерстват.

Въпреки че е част от резиденцията, Камелия Тодорова трудно издържа в играта и още на първия ден поиска и тя да има привилегии и собствена спалня. Естествено, нейното желание не бе удовлетворено.

Снощи стартира участието си и т.нар. Домсъвет, в който влизат Маги Халваджиян, Венета Райкова, Александър Найденов и Никол Станкулова. Те обсъждаха живота вътре, като една от темите бе дали Атанас Месечков е гей, или не. Мъжкарската му визитка бе поставена на карта от Евгени Минчев, който намекна, че той може да залита и по мъже. Според Венета Райкова обаче на никой не му е работа какво прави под чаршафите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПешкоАбе гледат я още ... иначе нямаше да я има (де тоз късмет!)
6
3
 
28
 
! Отговори
даа преди 9 години
Випбрадъра определено вдъхновява днес-овците!
5
1
 
34
 
! Отговори
1111 преди 9 години
Аз пък никаква телевизия не гледам и не се тормозя с *** предавания :) ,то това телевизия ли е -турски сериали и разни формати ,с *** интриганти....,нищо стойностно!!!
4
7
 
36
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Тая селяния не вярвам някой да я гледа още
3
2
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Всички които са...вътре в играта,ще бъдат...прекарани през къщата на...мизерията,помнете ми думата.Биг брадъра си знае работата,а тя е;като няма...хляб за...мишоците,да има...зрелища.
2
3
 
45
 
! Отговори
Румен преди 9 години
А бе как може де ни занимавате с тази простотия, какво ме интересуват тези пръдли и пръдлювци как са . Аз не гледам нова телевизия заради този брадър, то по вички сайтове за тях пишат, кво е това опростачване , стигааааааа .
1
2
 
63
 
! Отговори
Стамат преди 9 години
Преместих го с отскок. Направо го забих в другия крачол...